keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tuoksut

Rakastan tuoksuja ja minulla onkin paha tapa hamstrata niitä, vaikka tiedän että ne säilyvät hyvänä vain tietyn ajan. Olenkohan joskus lukenut jostain että 2 vuotta ja sitten tuoksu alkaa muuttumaan? Pitääkin alkaa suihkimaan vanhempia tuoksuja ensin etteivät mene huonoksi.

Tässä suosikkini:
 1. Burberry Brit on uusin tuttavuuteni ja sain sen joululahjaksi äidiltäni. Ihastuin tuoksuun välittömästi ja tämä on lähes joka päivä käytössä.

2. Burberry The Beat on kaikkien aikojen suosikkituoksuni. Tällä hetkellä ei tosin löydy kaapista, koska tuoksu on saanut kovan kilpailijan yllämainitusta ;)

3. Idole d'Armani on makuuni juhlavampi ja voimakkaampi tuoksu. Tämän olen saanut lahjaksi avomieheltäni M:lta ja sitä tulee käytettyä lähinnä juhlissa ja uloslähtiessä. Arkikäyttöön ehkä turhan parfyymimainen.

4. Lacoste Pour Femme on tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva mieto tuoksu. Tästä tulee aina raikas olo ja sen vuoksi tulee usein suihkuteltuakin tätä.

5. Bonuksena Tommy Hilfigerin legendaarinen Tommy Girl. Oli pakko ostaa tätä viimeeksi laivalta, sillä tämä on ollut nuorena ensimmäisiä käyttämiäni tuoksuja. Tästä tulee jotenkin nostalginen fiilis ja rakastan tuoksua yhä. Sopivan raikas vaikka vapaapäivänä. Tämä tuoksu on myös edullisin näistä viidestä.

Hassua miten oikein haistoin jokaisen tuoksun nenässäni tätä kirjotellessa! :D

-N



2 kommenttia:

  1. Hah, mullekin tulee aina nostalginen fiilis tuosta Tommy girlin tuoksusta. Se oli myös minun eka tuoksuni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! :) mitäs sitä turhaan hyvää tuoksua vaihtamaan. Niin ja kiitoksia kommentistasi!

      Poista