tiistai 6. maaliskuuta 2012

RM unelmia


Jotenkin hiiri klikkaili taas Riviéra Maisonin sivuille haaveilemaan. Tällaisia asioita kelpuuttaisin mieluusti kotiini tällä hetkellä:




Ihanan keväisiä juttuja Riviéra Maisonille saapunut. Hakusessa  olisi tuollainen "ikkunanpokapeili". Jos jostain saisi vanhoja ikkunanpokia niin voisi laittaa kesällä mökillä toteutukseen. Pitääkin kysellä tallilla tilannetta, iskin siellä nimittäin silmäni jo aivan ihaniin vanhoihin tuoleihin. Tuolit ovat tällähetkellä punaisen rapistuneen maalin peitossa, mutta vähän hiomakonetta ja valkoista maalia niin hyvä tulisi :)

-N

2 kommenttia:

  1. Ihania on noi kaikki Riviera Maisonit... Kävin just vasta "katselemassa" meidän kaupungin jälleenmyyjällä niitä ja lähdin iso pacific-lampunvarjostin kainalossa. Eihän niitä voi vaan katsella : ) Tuo ikkunanpoka-peili on kyllä upea.

    Huomasin sun sivupalkista ja kuvista, että sullakin on hevonen. Meillä asustelee kanssa kaksi hepolusta ja lauma muitakin karvakuonoja <3

    Mukavaa tiistaita,

    Kookos

    VastaaPoista
  2. Joo Riviera Maison on pahapaha, varsinkin niiden oma liike Helsingissä! Sieltä voisi ottaa mukaan vaikka mitä :) Mutta onneksi noita jälleenmyyjiäkin löytyy tosi hyvin ympäri Suomea!

    Juu suomenhevonen löytyy täältä suunnalta, sen silmäkulma pilkistääkin tossa bannerissa ;) Ei kyllä ihan kotona asusta kun asumme kerrostalossa mutta matkaa tallille on vaan n. 7 km :)Ihania otuksiahan nuo ovat!

    Kiva kun kävit taas! :)

    VastaaPoista