perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kiirettä pitää

Kuinkas teidän viikkon on sujunut?

Itselläni hujauksessa - kuten nykysin aina. Ajattelin toissapäivänä vielä että onneksi kohta on viikonloppu ja pääsee rentoutumaan, kunnes muistin töihin liittyvän viikonloppumenon. Huomenna aamulla on siis kahdeksan junalla lähtö kohti pääkaupunkiamme ja sen verran voin paljastaa että paras juhla-mekko sekä korkkarit on pakattu mukaan iltaa varten.







































Laukku on muuten uusi. Tuli eilen napattua mukaan kaupasta (siksi hintalaputkin ovat vielä kiinni). Ei sentään pelkästään tätä reissua varten, sillä tulen kevään mittaan käymään melko paljon Helsingissä koulutuksissa ja vihaan yli kaiken olkapäällä raahattavaa kassia. Siinä sitten on turha itkeä kipeitä hartioita hotellihuoneessa kun kukaan ei ole hieromassa. Lisäksi tämä laukku on myös lentokonekokoa eli siinäkin mielessä sitä on helppo hyödyntää myöhemmin.

Helsingissä ajattelin kokousten välissä huomenna tehdä täsmäiskun Zaraan kevättakin löytymisen toivossa. Onneksi työkaveri lupasi lähteä mukaan metsästysreissulle. Piipahdin tänään myös Cubuksessa ja enpä kotiin tyhjin käsin lähtenyt, laittelen kuvaa ostoksista joku päivä.

Seuraaville päiville olen ajastellut pari postausta :) Kivaa viikonloppua!

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti