sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Eteinen

Seuraavaksi ajattelin esitellä kotimme eteisen. Eteisestä saa ainakin omasta mielestäni ensivaikutelman asunnosta. Usein eteinen on hyvin pieni, kuten meillä, eikä sinne ihmeitä pysty tekemään sisustusta ajatellen. Ehkä sitten joskus minulla on isomman asunnon/talon myötä myös isompi eteinen jossa pääsee toteuttamaan visioitaan ;) Tässä kuitenkin meidän pikkuruinen eteinen:





 Eteinen on rajattu olohuoneesta kevyellä lasiseinällä. Pienessä asunnossa oikein toimiva ratkaisu, tilat tuntuvat paljon avarammilta näin. En edes uskalla ajatella umpiseinää tuossa kohtaa..


 Uusi sisustustarra pääsi tositoimiin naulakon yläpuolelle. Oli muuten aika tuskallinen kiinnittää ainakin meidän seinään! Tarra on Clas Ohlsonilta.


Eteisen ja olohuoneen välissä on vielä paikka peilille sekä lehtikeräykseen meneville lehdille.

Sellainen eteinen :) Kun eteinen on muutenkin pieni ja siitä tilaa vielä vie ulko-ovi, wc:n ovi sekä vaatehuoneen ovi ei siinä oikein kummempia sisustusratkaisuja aleta tekemään.

Kivaa päivää kaikille!

-N

2 kommenttia:

  1. Miten niin oli tuskallista, eikö meinannut kestää?

    VastaaPoista
  2. Toi seinän pinta on vähän sellainen rosoinen niin ei meinannut aluksi mitenkään tarttua siihen. Meni hetken ennen kun keksin tekniikan, S-etukortti oli kovassa käytössä ;D tasaiseen seinään kiinnittyis varmaan hyvin.

    VastaaPoista