lauantai 24. maaliskuuta 2012

Haaste: 500 €

White & Fresh -blogin Inanaa muisti minua kivalla haasteella. Tässä haasteessa nimittäin pääsee tuhlaamaan. No, ihan oikeasta rahasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan tarkoituksena on valita netistä sisustustuotteita 500 euron arvosta. Sellaisia joita haluaisi itsekin kotiin.

Yritin kovasti etsiä vaaleaa sohvaa mutta budejtti olisi ptänyt käyttää kokonaan siihen. Olisi voinut olla näin ollen vähän tylsä haaste. Sohva on muuten kuitenkin tällä hetkellä suurin haave, mutta pakko varmaan vielä malttaa mieleni. Seuraavanlaista kuitenkin bongasin:

Lexington tyynyliinat 2 kpl yht. 78 €




Lexington pussilakanat 2 kpl yht. 338 €

Sisustustikkaat Ellos 35,95 €

Ovimatto Riviera Maison 79,94 €

 Yhteensä 531,89 €. Hups! No hei kaimat, budjetin ylittäminen on ihan tavallista minulle ;)

Ylelliset vuodevaatteet olisivat tervetulleita meille. Sininen raita olisi kivan raikas kevääseen. Enkä malttanut minäkään olla valitsematta Elloksen sisustustikkaita sillä olen kyseisiä ihastellut jo tovin. Viimeisempänä nappasin vielä Riviera Maisonin ihastuttavan ovimaton. Noniin, missäs se 500 euroa oli, laitanko Inanaa pankkitilin numeroa tulemaan? ;)

Huomenna sitten normaalia postausta!

-N

2 kommenttia:

  1. Damn it! Mä olisin myös halunnut sen 500 euroa ihan oikeesti ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä vähän epäreilua kun ens laitetaan haaveilemaan ja sit ei saakaan kotiuttaa tavaroita. No ei vaan, tällainen shoppailu on hyväksi lompakolle :)

      Poista