sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kesäkuntoon 2012 (2050..)

Tänään tein virallisen päätöksen asiaan. Niin kornilta kuin kesäkunto kuulostaakin niin tänä vuonna sen on tapahduttava! Kesäkunto on ehkä vähän huono sana, sillä oma hyvinvointi tässä on nyt the main point. Muutaman ylimääräisen kilon viimeaikoina keränneenä huomaan kyllä että oloni on jotenkin  raskas, olen paljon väsyneempi ja tiedän että kaikenkaikkiaan oloni voisi olla parempi ja raikkaampi. Vaikka nyt on "jo" maaliskuu, päätin ottaa 3 kuukauden tiukan kirin tässä maalis-huhti-toukokuun aikana. Katsotaan mihin asti kroppa jaksaa ja itsekuri riittää :) Voin aina silloin tällöin raportoida missä mennään.

kuva:suosikki.fi

Projektini ajattelin aloittaa huomisesta alkaen (vaikka työkaverini sanookin että ikinä ei saa aloittaa mtään maanantaina). Syömisissä päätin taas kokeilla karppailua, tietyin poikkeuksin, eli esimerkiksi hedelmiä aion syödä. Muutenkin yritän syömisen suhteeen säilyttää terveen maalaisjärjen ja kohtuuden. Myös liikuntaa pyrin oikeasti lisäämään kunnolla, eli 1 vapaapäivä viikossa tahdilla mennään. Nyt vapaapäiviä on ollut kolmekin ja sen huomaa. Olen harkinnut myös kuntokeskuksen vaihtoa monipuolisempaan, katsotaan josko saisin houkuteltua jonkun kaverin uuteen paikkaan seuraksi :)

kuva: fit.fi

Nyt tämä on virallisesti julistettu joten pakkohan tässä on ryhdistäytyä! Tänään sainkin jo esimakua uuden Bodypumpin muodossa. Oli kyllä tasaisen tappava uusi ohjelma!

Löytyykö sieltä muita kesäkuntoon tsemppailevia?

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti