keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ostoksia & ystäviä

Tulin vain pikaisesti kertomaan kuulumisia. Näin tänään töiden jälkeen kahta ystävää keskustassa lasillisten merkeissä. On muuten kätevää kun toinen ystävistäni on töissä kenkäkaupassa ja toinen vaateliikkeessä niin aina palvelu pelaa! Toisaalta se käy myös turmiolliseksi kun menee ostoksille ystäviä moikkaamaan heidän työpaikoilleen, oikein kuulen miten pankkikortti ujeltaa kun sitä vingutetaan! ;)

Pakko kai se on pari kolme pientä mutta minusta sitäkin söpömpää hankintaa esitellä.







































Kuviollinen yöpaita on Espritin ja löytyi alennuksesta. Onhan tuo vähän talvinen mutta ainaskin meillä on vielä tosi kylmä sisällä niin tulee kyllä tarpeeseen! Puolestaan ICONin merihenkistä toppia en voinut vastustaa kun siihen törmäsin Sokoksella. Kaverinikin sanoi että eihän noin söpöä asiaa voi jättää ostamatta :) Oikein odotan kun saan pukea sen kesällä shortsejen tai hameen kanssa.



























H&M:ltä kotiutin myös bikiniyläosan. Kerrankin löytyi oikean mallinen! Vaikuttaa tosi napakalta, ehkä tämän kanssa ei tarvitse etsiä niitä biksuja sieltä kainalosta. Harmi ettei malliin ollut sopivaa alaosaa jäljellä mutta onneksi musta alaosa on yleensä suht helppo metsästää jostain :)

Pahoittelut muuten huonolaatusista kuvista, päivänvaloa odotellessa!

Tällaisia ostoksia täällä suunnalla. Mukavaa illan jatkoa!

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti