maanantai 12. maaliskuuta 2012

Maanantai (taas saapuu aivan liian aikaisin kai)

Olisin mennyt jumppaan tänään, mutta ohjaaja oli sairastunut eikä salilla tiedetty saavatkohan mahdollisesti tuuraajaa. En sitten ottanut jumppakamoja töihin mukaan mutta jumppa olisikin ollut normaaliaikaan. Noh, en sitten ehtinyt. Tämä on yksi syy siihen miksi aion vaihtaa liikuntakeskusta. Jotenkin tuntuu niin käsittämättömältä että nykyaikana ei ole minkäänlaista varausjärjestelmää käytössä ja aina saa soitella että onkohan tuntia jos ei mitään ole kuulunut. Joskus on myös ollut lappu ovessa että tunti peruttu. Vaikka nyt pitkä matka paikalle ei olekkaan, kyllähän se harmittaa.

Noh, jos jotain huonoa niin hyvääkin. Kun jumppa jäi välistä, ehdimme käymään M:n kanssa yhdessä kaupassa pitkästä aikaa. Wau! Nykyisin aina toinen juoksee lähikaupasta ostamaan 2 tavaraa ja toinen käy samana päivänä myöhemmin ostamassa puuttuvat kolme. Tai kauppaan mennään siinä vaiheessa kun viimeinen vessapaperirulla lähestyy loppuaan. Kuten tänään :)

Toinen positiivinen asia vapaaillassa on, että ehdin vihdoinkin paneutua hieman koulutuksen materiaaleihin, jota suoritan työni ohessa. Eli tiukkaa pänttäämistä vielä parisen kuukautta olisi tiedossa. Tämä ilta menee siis näissä tunnelmissa:


















Jos rehellisiä ollaan, saatan myös hieman vilkaista näitä ;):


























Sisustuslehtiä voi mielestäni hyvin lukea "vanhanakin", aina niistä löytyy jotain omasta mielestä kivaa. Nämäkin lehdet ovat vuodelta 2011 ja sain ne työkaveriltani. Kierrätystä!

Kivaa viikonalkua kaikille!

-N

Ps. Mistäköhän saisi idean ja inspiraatiota uuden bannerin tekemiseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti