sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Viikonloppu

(Ah kuinka omaperäisiä nämä otsikot onkaan! Oikein runosuoni sykkii taas.)

Taas olisi yksi viikonloppu vietetty mukavissa merkeissä. Pidän todella paljon maanantaista perjantaihin -työrytmistä, koska viikonloppua on aina mukava odottaa. Olen tehnyt ennen työtä jossa oli kolmekin erilaista työvuoroa ja niitä oli yleensä myös viikonloppuisin. Nykyään ei kyllä haittaa yhtään että saa aina lauantain ja sunnuntain rentoutua :)

Perjantaina töiden jälkeen tekee usein mieli vain makoilla sohvalla telkkaria katsellen. Ei kun tuumasta toimeen, leffan vuokraus Makuunista karkkipussia unohtamatta. Olen tottunut nyt viikot syömään terveellisesti ja viikonloppuna voin sitten aina palkita itseni jollain herkulla. Ihme kyllä karkit eivät edes maistuneet erityisen hyvältä ja tuli vain huono olo. Kummallista. Mieli kaipasi leffalta jotain hömppää ja sen vuoksi napattiin komedia.


Kävin viikonloppuna myös hakemassa ne pallovalaisimet Pentikistä. Valkoiset, oikeankokoiset varjostimet olivat juuri loppuneet mutta onneksi sain varattua ne ensi viikolla saapuvasta kuormasta. Vähän rajun näköisethän nuo pallojalat ovat kun päässä nököttää vain hehkulamppu!

Lauantaina illalla näin paria ystävää ja kävimme keskustassa pyörähtämässä. Kaakao lämmitti kivasti.


Kylläpäs näyttää herkkupainotteiselta minun viikonloppuni. Noh älkää huolestuko, tämä on vain osa todellisuutta ;) Tänään söimme hernekeittoa laskiaissunnuntain kunniaksi. Niin ja tottakai myös laskiaispullia tuli tehtyä - kun nyt näistä herkuista ryhdyttiin puhumaan. Voisinkin tehdä erillisen pullapostauksen :)

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti