keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Täydellinen frontside ollie

Anteeksi mutta kenelle voi valittaa mikäli päässäni soi Robin jo toista päivää putkeen? Asiaa ei auttanut se että talli/kauppareissulla se pärähti vielä soimaan radiosta. Arvostan kyllä pojan rohkeutta noin nuorena ryhtyä musiikkialalle mutta hei saisko ens kerralla jonkin vähemmän tarttuvan biisin? Noh, se siitä.

Päätettiin yhden työkaverin kanssa yllättää muut työkaverit huomenna jollain herkuilla ja sainkin äsken lime-valkosuklaajuustokakun jääkaappiin hyytymään. Toivottavasti se onnistui, voin laittaa huomenna ohjetta kuvan kera jos kaikki menee nappiin. Työkaveriltakin tuli viestiä että värikäs kevätpizza uunissa, maistuis kuulemma hyvältä oluen kanssa. Hmm, mitähän kommenttia tulisi töissä kun sihautettasi juomat auki aamulla :D

Kauppareissulla ostaessani juustokakkutarvikkeita kiersin S-marketin sisustushyllyn kautta ja löysin jotain vastustamatonta:


























Aika söpö eikö vain? Poikaystäväni/avomieheni/M (millä nimellä sitä pitäisi kutsua?) senkun pyöritteli silmiään kun esittelin ostostani!

Kamalan sotkun sain aikaiseksi leipomisesta ja olisi varmaankin aika mennä siivoamaan jälkiä. Pyykitkin ovat kuivuneet jo ties kuinka kauan joten ehkä nekin pitäisi siirtää kaappiin. Voisiko työpäivä kestää 4 tuntia ja ilta 8 tuntia?

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti