perjantai 24. helmikuuta 2012

Unelmakoti

Asumme poikaystäväni kanssa tällähetkellä kerrostalokaksiossa. Tässä asunnossa on tarkoitus asua vielä ainakin vuosi, mutta kieltämättä nyt jo tulee ahkeraan klikkailtua itsensä asuntovälitys-sivustoille - niin omasta kuin poikaystävänkin toimesta. Yhteiseksi harrastukseksemme onkin muodostunut aina viikoittain uusien myyntiin tulleiden asuntojen katselu ja aina valitsemme mielestämme parhaan. Sitten tipumme alas pilvilinnoista kun tajuamme että ei se ole mahdollista tässä elämäntilanteessa.

Jokatapauksessa haaveillahan aina saa. Tiedostan sen, että olemme molemmat melko vaativia. Sitten kun todella ollaan ostamassa omaa asuntoa, en oikein tiedä mitä siitä tulee jos sopivaa ei meinaa löytyä. Ainakaan vielä eteen ei ole tullut täydellistä kohdetta (ihme juttu!). Ja meidät tuntien olisi paras vaihtoehto löytää suht uudehko asunto, johon ei tarvitsisi tehdä juurikaan remonttia. Ainakaan mitään suurta (esim. keittiö- tai kylpyhuoneremonttia).

Kun asunnon hankimme, on se todennäköisesti rivitalo tai paritalo. Ihme kyllä viime aikoina tietokoneen hiiri on klikkaillut myös omakotitaloja, mutta koen sen aika kaukaisena vaihtoehtona. Pahin painajaiseni olisi ehkä suuri tontti & puutarha. En todellakaan ole mikään viherpeukalo, joten jos todella  hankkisimme omakotitalon, olisi pihan oltava suht pieni ja helppohoitoinen (asfaltointi?).

Tässä muutamia inspiraatiokuvia, jotka miellyttävät omaa silmääni. Kaikki kuvat booli.se.


Ihastuin tämän kuvan kapeaan ikkunaan joka on sängyn yläpuolella.























Yksinkertaista, kaunista. Neutraaleja värejä ja mielestäni ikkuna kylpyhuoneessa on kaiken a ja o.






Tässä kuvassa ihastuin valaistukseen. Ihana tuo spottirivistö seinustalla.




Vaikka tämän kuvan värimaailma ei varsinaisesti ole omaa makuani, on kuvan ikkunat ihanat. Mikä olisikaan ihanampaa kun heti aamulla näkisi maiseman isoista ikkunoista. Varsinaista hotellitunnelmaa.




Ihana kattoikkuna!
Tässäkin kuvassa valaistus on hienosti toteutettu. Pidän myös yläkertaan menevista portaista.






























































Inspiroivaa päivää!

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti