maanantai 13. helmikuuta 2012

Treenit

Vaikka vuoden vaihtumisesta onkin jo aikaa, liikkuu monen mielessä varmaankin edelleen ajatus kesäkunnosta vuosimallia 2012. Jatkona vuosien 2010 ja 2011 kesäkunnoille vai miten se meni..? Kummallisesti vuosi vuoden jälkeen ihmiset uhoavat kesäkunnosta "kyllä minä pystyn", "kyllä tänä vuonna teen sen" - niin minäkin. Kai sitä voi sanoa jo jonkinlaiseksi päähänpinttymäksi.

Jokatapauksessa olen tehnyt parannuksen urheilurintamalla verrattuna vaikkapa viime syksyyn. Joskus aiemmin ehdin käydä jopa 4-5 kertaa viikossa ryhmäliikuntatunneilla mutta enää se ei ajanpuutteen vuoksi valitettavasti ole mahdollista. Olenkin ottanut nyt tavoitteeksi vähintään 2 kertaa viikossa. Muun liikkumisen ohella kahdella kerralla pidetään kuitenkin jo mukavasti peruskuntoa yllä.


kuvat: ellos.fi, nelly.com































 







Voin myöntää olevani välineurheilija. Uusi jumppatoppi ja -trikoot tai uudet juoksukengät piristävät kummasti treeniä. En oikeastaan käytä juurikaan värejä arkipukeutumisessani mutta salille on saatava aina se kirkkaan pinkein urheilutoppi päälle. Olen myös valmis kuluttamaan urheiluvaatteisiin rahaa ja hankkimaan oikeanlaiset hyvät varusteet. Yllä olevassa kollaasissa on esimerkkejä urheiluvarusteista jotka mielelläni huolisin itselleni ja jotka päällä uskoisin viihtyväni treenailujen parissa.

Reipasta viikkoa!

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti