keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kevättä sisustusrintamalla

Kun päivät alkavat kirkastumaan kylmän talven jälkeen, alkaa ainakin itseäni kiinnostaa keväiset sisustusjutut. Teen mielelläni uusia sisustushankintoja. En ehkä niinkään huonekaluja, mutta tekstiilejä ja muuta piensisustustavaraa, joiden avulla saa päivitettyä kodin ilmettä. Minulle on tärkeää että kotona on kaunista, siistiä ja puhdasta. Keskimmäinen vaihtoehto ei aina toteudu mutta en ole edelleenkään saanut selville kuka täällä sotkee..

Asumme 42 neliön vuokrakaksiossa (2h + k + s). Vaikka neliömäärä tuntuu vähältä, on asunto aika kompakti hyvällä pohjaratkaisulla. Ainut miinuspuoli on oikeastaan minimaalinen säilytystila. Myös toinen makuuhuone olisi kiva työhuoneena vaatehuoneena, mutta olemme päättäneet asua nykyisessä asunnossa niin kauan kunnes ostamme oman asunnon. Sitä odotellessa!

Kuten moni muu suomalainen, suosin melko skandinaavista sisustustyyliä. Pentik, Riviera Maison, Lexington.. nyt muutamia mainitakseni. Asuntomme värimaailma on melko maanläheinen.



Olenkin miettinyt että varsinkin näin keväällä olisi mukavaa lisätä jokin väri piristämään, mutta en ole oikein koskaan osannut päättää mikä sopisi valko-beige-mustaan värimaailmaan. Vaaleansininen on ehkä yksi vaihtoehto, mutta pelkään että pian koti näyttää siltä kun täällä asuisi pieni poikavauva.










Joitain hankintoja olen myös tekemässä lähiaikoina. Tarkoituksena on ostaa yöpöydille Pentikin pallovalaisimet valkoisilla varjostimilla. Niitä varten onkin lahjakortti odottelemassa, joten voi olla että viikonloppuna täytyy hurauttaa ostoksille :) Kuvamateriaalia luvassa myöhemmin.



kuva: pentik.fi






















Voisin myöhemmin kirjotella tarkemmin omasta sisustusmaustani ja tottakai myös haaveista. Niitä kun tuntuu olevan loputtomiin ;)

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti