lauantai 18. helmikuuta 2012

Pari sanaa "muodista"

En ole mikään muotilehtien selailija, enkä ole liiemmin innostunut catwalkeilla näkyvistä kuumista muotiluomuksista. Rehellisesti sanottuna en aina oikein ymmärrä mitä ihmiset näkevät ruskeakukallisessa säkissä jota malli kantaa ylväästi. Ok, näyttää upealta mallin päällä mutta.. Ehkä tämä johtuu siitä että nämä luomukset ei nyt ehkä olekkaan tarkoitettuja tavallisen ihmisen päälle kaupungille lähdettäessä. Niin tai näin, pidän kuitenkin paljon vaatteista ja muotia tai ei niin ostosten tekeminen minulta onnistuu ;)

Vinkkejä omaan pukeutumiseeni otan yleensä ihan omasta päästäni. Nykyisin muutenkin tulee todella vähän panostettua pukeutumiseen, kun siisteissä työvaatteissa tulee vietettyä lähes 8 tuntia päivässä. Jotenkin illalla on ihan kiva vetää legginssit ja trikoopaita päälle. Jos kuitenkin joskus haluan inspiraatiota pukeutumisen saralla, haen sitä mielummin tavallisilta ihmisiltä; kaduilta tai muotiblogeista kuin catwalkeilta.

Yksi paikka on Lookbook, johon kuka tahansa voi postata kuvan omasta asustaan. Suurin osa onkin ihan tavallisten tallaajien asuja ympäri maailmaa. Asuja on helppo hakea hakusanoilla, vaikkapa vuodenajan, vaatemerkin tai maan perusteella. Tässä omia lemppareitani kevättä ajatellen:








Kaikki Kuvat Lookbook.nu

-N









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti