sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Bikinis!


Thaimaan matkaa ja myös Suomen kesää ajatellen en malta olla katselematta tämän kevään bikinitarjontaa. Bikineitä on alkanut tulvia kauppoihin ja tänä keväänä ajattelin olla ajoissa liikkeellä. Esimerkiksi viime keväänä kaikki koot olivat loppuneet siinä vaiheessa kun itse lähdin ostoksia tekemään ja jäin lopulta ilman. Bikineissä on minusta tärkeää ulkonäön lisäksi myös mukavuus; mikään ei ole inhottavampaa kuin se että pitää kokoajan miettiä onko bikinin yläosa a) kainalossa b) selässä c) jossain muussa mielenkiintoisessa paikassa.

Tässä tämän kevään tarjontaa kollaasin muodossa:



























Pakko myöntää että olen jonkinlainen raitafriikki ja yhdet raidalliset bikinit on kyllä pakko saada tänä keväänä!


























Kas kummaa, sinnekin eksyivät yhdet raitabikinit ;) Tämän kuvan keskimmäiset ovat myös mielestäni harkitsemisen arvoiset.

Bikinien lisäksi myös haluaisin hankkia pari erilaista rantavaatetta. Mikään ei ole inhottavampaa kun kiskoa märkien bikinien päälle shortseja ja tiukkaa toppia. Mielummin heitän jonkin huolettoman mekon tai vastaavan suojaamaan. Tässä potentiaalisia ehdokkaita:








































Keskustellaanko hetki tuosta värimaailmasta? En tiedä miten tässä näin kävi, mutta kaikki silmää mielyttävät sattuivat olemaan aikalailla samaa värimaailmaa. Ylävasemmalla oleva Espritin rantamekko on aika potentiaalinen vaihtoehto, sillä se on materiaaliltaan "towel" elikkä pyyhemäinen. Myös alhaalla olevat shortsit ovat samaa materiaalia. Näiden kanssa ei ehkä tarvitsisi kävellä märkä läntti takapuolessa ja selässä.

Kuvat: esprit.com, nelly.com, hm.com, asos.com, topshop.com

Nyt eikun bikinikuntoa tavoittelemaan. Tarkoitus olisi huomenna täällä päässä aloittaa tiukka kiri kesää kohden liikunnan ja syömisten suhteen.

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

-N

1 kommentti: