lauantai 11. helmikuuta 2012

Lauantaina


Viettelen täällä viimeisiä lomapäiviä. Maanantaina koittaa taas paluu arkeen ja töihin. Onkin ollut aivan ihana lomaviikko, paljon kivaa tekemistä ja aurinko on paistanut melkein joka päivä! Tähän voisi melkeinpä tottua :)
















 















Nyt kun koti on siisti, voi hyvin mielin vetää äidin kutomat villasukat jalkaan ja käydä odottelemaan pian
valmistuvaa pizzaa sekä illan Putousta. Hassua miten nykyisin osaakin arvostaa kotisohvaa ja vaikkapa niitä villasukkia lauantai-iltaisin. Pari vuotta sitten suunnitelmat olivat vielä aivan toisenlaisia. Onko tämä nyt sitä vanhenemista?

M:n taidonnäyte :D






































Hauska esimerkki vanhenemiseen liittyen sattui tänään kun tulimme kaupasta. Asumme kerrostalossa, jossa muut asukkaat on pääasiassa eläkeiässä olevia. Tähän asti meidän lisäksi vain yhdessä rappumme asunnossa on asunut nuorempaa sukupolvea. Nyt kuitenkin alapuolellemme on muuttanut uusi (nuori!) asukas ja hän oli jättänyt alas lapun jossa kertoi pitävänsä tupaantuliaiset tänään. Hän pahoitteli mahdollista melua jne. Ei muuten ole tämän talon ilmoitustaululla sellaisia lappuja näkynyt (edellinen taisi olla meidän, kun muutimme 3 vuotta sitten?). Jokatapauksessa törmäsimme pihalla alakerran pappaan ja hänkin mainitsi että talossa on tänään juhlat. Sitten hän pahoitteli kovasti että toivottavasti emme häiriinny melusta.. Siis me? En oikein ole varma miten asiaan olisi pitänyt suhtautua..

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti