maanantai 27. helmikuuta 2012

Valoisuus

Sanokaa sitten kun on aika lopettaa tämä kevätkevätkevät -hypetys? Tällä kertaa aloitin uuden viikon todella maanantaina, kun viimeeksi havahduin keskiviikkona asiaan.

Tänään töiden jälkeen kiiruhdin ratsastamaan, tarkoituksena ehtiä suoriutumaan siitä ennen pimeän tuloa ja kyllä vain se onnistui! Ensimmäinen kerta tänä keväänä kun kentälle ei tarvinnut laittaa valoja, onko kevät nyt virallisesti saapunut? Aivan mahtavaa :) Iphonen kamera ei hämärässä enää yltänyt parhaimpaansa mutta yhden otoksen sain otettua heppaystävästäni ratsastusreissun päätteeksi.


























Illalla kävin vielä tapaamassa ystävääni kahvikupposen ääressä keskustassa. Näimme viimeistä kertaa vähään aikaan, sillä huomenna hän muuttaa kohti uusia haasteita lähes 300 kilometrin päähän. Onneksi tämä Suomi ei nyt niin mahdottoman suuri maa ole ja reissailla aina voi, mutta kyllä se silti haikealta tuntuu! Enää ei ole esimerkiksi tuttua ja turvallista lenkkiseuraa lähellä, harmi.

Sain viikonloppuna kuvattua pientä kotipostausta alkaen eteisestä ja makuhuoneesta. Yritän saada sen esille tässä lähipäivinä.


Nauttikaahan tästä valoisuudesta!

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti