keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Uusi viikko


Olin jo kirjoittamassa postauksen otsikoksi "Viikon aloitus". Sitten tajusin että tänäänhän on keskiviikko! En ymmärrä miten päivät menevät näin nopeasti ohitse. Alkuviikkoni on sisältänyt töitä, urheilua ja eilen jopa vapaailtaa! Se on aika harvinaista minulle, sillä yleensä töiden jälkeen minulla on aina menoa joko tallille tai salille tai kauppaan tai ystävää tapaamaan. Ei sillä ettenkö pitäisi harrastuksistani ja menoistani. Joskus on vaan mukavaa katsella tv:stä sarjoja ja vaan olla.

Tänään iskikin sitten totuus vasten kasvojani. 7 tuntia koulutusta aiheena vero-oikeutta sekä perhe- ja perintöoikeutta. Aika tiivis paketti sanoisinko. Nyt juuri pysähtyi astianpesukone ja pyykkikone tuolla vielä huristelee. Ja tiedän että on pestävä vielä toinenkin koneellinen.

Mainittakoon myös että kukaan ei ole jaksanut käydä kaupassa. Poikaystävä päätti ottaa päikkärit töiden jälkeen ja minä nökötin koneella etsien netistä hevoselle uutta satulaa. Asialla alkaa olla jo aika kiire, sillä vanha satula lähtee 1,5 viikon päästä uuteen kotiin. Sellaista tänne.

Koska jääkaappi ammottaa tyhjyyttään, piti turvautua vakkari aamu/iltapalaani. Maitorahkaa + ananasmurskaa, vóila:



Nyt siirryn välipalakipponi kanssa sohvalle katsomaan eiliset sisustusohjelmat tv:stä. Ja ripustelemaan pyykkejä..

-N

PS. Ainiin, tuli myös katseltua myytäviä asuntoja taas netistä. Ei mitään erikoisia tällä kertaa. Voisinkohan tehdä erillisen postauksen Oikotien top 50 kamalinta? Olisikohan se sallittua? Olisi ollut taas potentiaalisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti