maanantai 2. huhtikuuta 2012

Sporty sporty


Ajattelin silloin tällöin bloginkin puolelle laittaa viikon urheilujani. Viime viikko meni varsinaisessa uutuudenviehätyksessä uudessa liikuntakeskuksessa mutta olen kyllä tyytyväinen urheilusaldoon. Tässä kuvankaappaus suoraan HeiaHeiasta johon tykkään päivitellä urheiluni. Näin tulee itsekin seurailtua paremmin mitä on tullut tehtyä.























Tälläkin viikolla on ohjelmassa kuntosalia ja myös spinningiä toivottavasti. Niin ja keskiviikkona tosiaan tapaan Personal Trainerin. Pääsiäinen sotkee vähän aikatauluja mutta tarkoituksena olisi ehtiä paljon urheilemaan koska ei se kesäkunto itsekseen tule ;)

Aiemmin mainitsinkin uusista treenivaatehankinnoista. Myönnän olevani välineurheilija - lajissa kuin lajissa. Toisaalta voisi sanoa että valitettavasti, mutta toisaalta en tiedä näenkö sitä pahasta jos saan tsemppiä hyvinvointini eteen vaikkapa uusista treenailuvaatteista? Tässä pieni vilautus :)

Treenitopit Bodywatch ja Adidas




















Takit Luhta ja Icepeak.





































Ja mikä parasta, kaikki näistä olivat alennuksessa. Uskotteko te jos kerron että 2 softshell windproof/waterproof takkia ja 3 treenitoppia maksoi yhteensä noin 65 euroa? Noh, totta se on. Olen ollut varsinainen alennushaukka :D Mutta urheiluvaatteet ovat kuitenkin kulutustavaraa ja olen todennut että olivat ne mitä huippumerkkiä tahansa niin ei ne ikuisia ole. Vai onko joku löytänyt jonkun erityisen kestävän urheiluvaatemerkin?

Tsemppiä liikuntaan kaikille. Löytyykö ruudun takaa muita kesäkuntoon pyrkiviä?

-N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti